Morakniv Bread Knife Classic 1891 black chlebový nůž
Kód: 12315Detailní popis produktu
-luxusní nádherný nůž je navržený tak, aby se během používání klouby ruky nedotkly krájecího prkna-čepel je ozubená a dlouhá, postupně zakřivená a díky tomu nůž snadno dokáže projít i křupavou kůrkou celého bochníku chleba
-nůž může být zároveň použit pro okrajování masa nebo krájení zeleniny
-čepel z nerezové švédské oceli sandvik 14C28N je temperovaná a zpevněná na 58 HRC v procesu, při kterém každý získává nůž optimální kombinaci vlastností vzhledem k účelu použití
-hrany nože jsou na obou stranách zkosené o 18° a celkový úhel čepele je 32°, typický pro všechny nože Morakniv
-společně se zaoblenou špičkou je nůž harmonický vyvážený a bezpečný při používání
-čepel nože je lesklá v souladu s tradicí kuchařského umění, kde je lesklá čepel požadavkem podle regulí hygienických standardů
-integrovaná ochrana prstů, která je nezbytným bezpečnostní prvkem zabraňujícím pořezání, doplňuje funkčnost a je přizpůsobená velikosti nože
-precizní kování na obou koncích rukojeti je vyrobeno z nerezové oceli, dává noži hrubý vzhled a zároveň zajišťuje noži perfektní vyvážení
-na noži je vytepán erb regionu Dalarna, který byl vždy jednou z charakteristik společnosti Morakniv
-erb je zárukou kvality a řemeslné dovednosti na vysoké úrovni
-rukojeť je vyrobena z černé švédské břízy a má příjemný zaoblený tvar
-tvar rukojeti je připodobněním klasických nožům Morakniv, ale je speciálně uzpůsobený pro práci v kuchyni
-díky ergonomickému tvaru nůž nabízí pevný a stabilní úchop a práce v kuchyni se stává mnohem pohodlnější
-baleno v dárkovém boxu
Doplňkové parametry
Kategorie: | nože kuchyňské |
---|---|
barva: | černá |
čepel: | sandvik |
délka čepele: | 246 mm |
střenka: | březové dřevo |
tloušťka čepele: | 2,5 mm |
barva: | černá |
cepel: | sandvik; 246 mm |
strenka: | březové dřevo |
hmotnost: | 157 g |
rozmery: | tloušťka čepele 2,5 mm |
delka: | 371 mm |
funkce: | 0 |
baleni_pro_slevu_2_procenta: | 2 |
EAN: | 7391846015604 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář